Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst

Wat voor makelaar past bij jou?

Denk allereerst goed na over de verwachtingen die je hebt van een makelaar. Je kunt kiezen voor een makelaar die jouw compleet ontzorgt. Dit wil zeggen dat alles uit handen wordt genomen tijdens het verkooptraject, van het verzorgen van de foto-/videografie, tot het opstellen van de koopovereenkomst.

Of je kiest voor de zogeheten internetmakelaar. Wanneer je daarvoor kiest regel je meer zelf, bijvoorbeeld de fotografie, teksten en/of bezichtigingen. De makelaar neemt de onderhandelingen over en stelt de koopovereenkomst op. Je wordt in dit geval minder ontzorgt, maar kunt op deze manier wel geld besparen.


Ga op onderzoek uit

Ben je eruit wat het beste bij jou past? Ga dan eens opzoek naar makelaars die bij jou in de buurt actief zijn. Lees reviews, bezoek hun website en vergeet de social media van deze makelaars niet!

Vraag vrienden en familie die in de buurt wonen en onlangs hun woning hebben verkocht; welke makelaar raden zij aan en waarom? Houd wel in het achterhoofd dat het een ervaring van iemand anders is en vraag jezelf af of je jouw oordeel daarop wil baseren.


Maak een shortlist

Zorg dat je een lijstje overhoudt van bijvoorbeeld maximaal drie makelaars die jou aanspreken en plan met alle drie een vrijblijvende afspraak in, waarin de makelaars de kans krijgen om zichzelf aan jou te presenteren.

Bereid het gesprek goed voor en stel zo veel mogelijk vragen om ervoor te zorgen dat je een zo compleet beeld krijgt.


Volg je gevoel

Het klinkt wellicht een beetje zweverig, maar dit is de beste tip die ik je kan geven. Kies een makelaar op basis van jouw gevoel. Het is belangrijk dat je een goede klik hebt met je makelaar, want het is immers een heel proces dat jullie samen ingaan. Laat je dus niet alleen leiden door het (laagste) prijskaartje.


Waarom je zou kiezen voor MOOS als jouw makelaar?

MOOS Makelaardij is een vernieuwend en onderscheidend makelaarskantoor in de regio. MOOS gelooft in een aanpak die anders is dan die van andere makelaars; MOOS is transparant en persoonlijk, met volle aandacht voor haar opdrachtgevers. De (online) promotie van woningen met hoogwaardige foto’s en een luxe woningvideo. De kracht van MOOS Makelaardij ligt bij het ontzorgen van de opdrachtgevers en het inzetten van social media, want daar ligt de toekomst!

MOOS hecht veel waarde aan goed contact met haar opdrachtgevers, even een kopje koffie drinken, of bellen om op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen is voor haar dan ook heel waardevol.

Benieuwd naar wat MOOS Makelaardij voor jou kan betekenen, maak dan geheel vrijblijvend een afspraak.

Lees ook dit artikel eens over MOOS Makelaardij: 

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews