Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst

Machteld, let's get personal! Om te beginnen; zijn er eigenlijk vragen die ik je niet mag stellen?

Poeh, je mag me eigenlijk alles vragen, of je ook overal antwoord op krijgt is een tweede natuurlijk…


Weet je wat, ik begin simpel om er een beetje in te komen. Heb je een stopwoordje?

"Enig"


Oh ja, dat hoor ik jou geregeld zeggen, ja. Over enig gesproken, ziet jouw ochtend er een beetje enig uit normaal gesproken?

Nou mijn ‘morning routine’ zoals ze dat dan noemen in blogs en vlogs is eigenlijk elke dag ongeveer hetzelfde. Dat begint met “MAAAMAAAAA waar ben jeee” of “PAAAAPAAAA waar ben jeee”. Dat is ons zoontje Silvijn. Die haal ik dan uit bed en we mogen vervolgens samen nog een half uurtje wakker worden in het grote bed, even knuffelen en dan de dag beginnen. Ik ben een vreselijk slechte ontbijter, maar drink wel graag 2 latte macchiato voordat ik óf de deur uit ga óf achter mijn computer kruip.


Och, dat is wel enig ja! Hee en dat de deur uitgaan, dat is iets dat je heel leuk vindt toch, aan je vak?

Ja van een kantoorbaan, zou ik echt helemaal hopeloos worden; van om 8,5 uur achter elkaar op een stoel te zitten en tegen een beeldscherm aankijken. Vanmorgen stond ik tijdens een bezichtiging buiten in de regen de tuin te bekijken, daar word ik – ondanks die regen - een stuk vrolijker van!


Wat zijn dingen die mensen over jou denken als we het dan toch hebben over bezichtigingen en dus het makelaarsvak?

Mensen denken weleens dat ik pas net in de makelaardij gestart ben. Ik heb ervaring opgedaan bij 2 compleet verschillende kantoren en heb toen besloten om mijn eigen pad te bewandelen.


Ja, gaaf! Hoe ziet jouw eigen droomhuis er eigenlijk uit?

In mijn droomhuis moet een enorme leefkeuken zitten met een hele lange tafel, wij zijn wel echt Bourgondiërs (altijd al een keer willen zeggen ;)) we houden van lekker eten, lekker drinken en gezelschap om ons heen.


En naast dat huis dan misschien, waarvoor zou jij heel lang kunnen sparen?

Ja inderdaad voor een huis, maar ook wel voor een mooie auto. Laatst zag ik een auto die ik echt knetter mooi vond en dat gebeurt me niet zo vaak. Dus dan denk ik meteen die avond “ja die wil ik hebben, daar moet ik voor werken”, doe ik dat dan ook meteen? Nee, maar dromen mag toch?!.


Dus jij zou wel de gave willen hebben om te hebben gezien dat je voor 50 euro aan bitcoins nu miljonair had kunnen zijn?

Haha ja zeker. Maar ik zou als gave ook weleens de gedachten van mensen willen lezen, wat denken potentiële verkopers als ik bij de aan tafel zit? **


Ideaal lijkt me dat. Al zou ik zeker niet altijd willen weten wat mensen echt over mij denken hoor! Hé we gaan dit zeker nog eens doen, maar kun je voor nu als afsluiter vertellen wat voor wat betreft MOOS Makelaardij jouw droom is voor het komende jaar?

Dat ik allereerst zo veel plezier houd in mijn werk als dat ik nu heb. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van deze keuze. Daarnaast ben ik hard aan het zoeken naar een kantoorruimte die bij MOOS past, dat is lastiger dan dat ik had verwacht. En uiteraard dat ik veel opdrachtgevers mag begeleiden tijdens de verkoop of aankoop van hun woning.


Tips zijn welkom dus voor die kantoorruimte?

Zeker! Mensen kunnen me altijd mailen of bellen.


Tot gauw, het was enig!

Haha, zeker!!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews