Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst

De (online) promotie van woningen met hoogwaardige foto’s en een luxe woningvideo, daar ligt onze kracht! MOOS Makelaardij is zakelijk en recht door zee, alles om de woning succesvol te verkopen.

#followersfirst; MOOS Makelaardij brengt haar woningaanbod allereerst onder de aandacht van haar eigen volgers, alvorens de woning op Funda geplaatst wordt. Vergeet ons dus niet te volgen!

MOOS Makelaardij begeleidt de verkoop van A tot Z, ik neem jullie zorgen uit handen! Bij het verkopen van een huis komen allerlei zaken kijken. Van het vinden van een makelaar, tot de verkoopstrategie en de afspraak bij de notaris.

Tell me more

Wat kan MOOS voor jou betekenen? 

  • Beste verkooprijs
  • Sublieme presentatie van jouw huis
  • Scherpe courtage
  • Transparante werkwijze en biedingsproces
  • No-nonsense communicatie, persoonlijk contact
  • Service on demand, wanneer het jou schikt
  • 24/7 bereikbaar per Whatsapp
  • Score van 9,7 op Funda
  • Bezichtigingen ook in het weekend!

Koffie?

Laten we kennis maken...

Een huis verkopen begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Tijdens dit gesprek leggen we aan jou uit hoe wij jouw woning voor de maximale verkoopprijs zouden kunnen verkopen.

Maak een afspraak en laat je verrassen door onze vernieuwende service en aanpak!

Stille verkoop

Stille verkoop is een manier om een woning te verkopen zonder dat iedereen het kan zien. Het is niet alleen geschikt voor exclusieve woningen, waarbij de privacy van de verkoper wordt gewaarborgd, maar ook voor verkopers waarbij de overdracht over een langere periode plaats zal vinden.

Bij stille verkoop wordt de woning slechts zichtbaar voor een kleine groep geïnteresseerden die vooraf gescreend worden. 

De woning verschijnt niet op woningwebsites of social media (zelfs niet op die van ons ;), maar wordt doorgestuurd naar een groot netwerk van makelaars en woningzoekenden. Geïnteresseerden kunnen dan uiteraard een kijkje komen nemen. 
Meer weten over stille verkoop? Laat het MOOS Makelaardij weten.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews