Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst

De social media makelaar

Een huis (ver)kopen doe je niet elke dag. Daar kun je dus best hulp bij gebruiken. Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te begeleiden in het koop- of verkoopproces.

Kies je voor MOOS Makelaardij, dan kies je voor een ervaren makelaar in de regio Eindhoven / Geldrop / Heeze, maar ook daarbuiten, die het nét even anders doet. Machteld van de Moosdijk is wars van tradities, zet vol in op social media en gelooft in #followersfirst. Het nieuwste aanbod woningen verschijnt namelijk niet op funda, maar op social media. Machteld: “Ik denk in vernieuwende en onderscheidende oplossingen om jouw huis te (ver)kopen.”

#followersfirst

Benieuwd naar het aanbod van MOOS Makelaardij? Je ziet het als eerste op Instagram en Facebook. 

Volg ons op Instagram

Over MOOS

Makelaar Machteld van de Moosdijk is geboren en getogen in Heeze, een dorp onder de rook van Eindhoven. Hier ging ze naar school en hockeyde ze op hoog niveau. Tijdens haar studie commerciële economie moest Machteld een vastgoedproject opzetten. Over de naam hoefde ze niet lang na te denken: MOOS Makelaardij. “Moos is altijd mijn bijnaam geweest. Het is kort en krachtig, het past bij mij.

Na een aantal jaren in de horeca- en evenementenbranche te hebben gewerkt, maakt Machteld de overstap naar de makelaardij. Ze wil niets liever dan anderen helpen bij de aan- of verkoop van hun leven. Bij een taxateur en een makelaar in het hogere segment maakt ze haar eerste meters. Maar na een paar jaar voor verschillende kantoren te hebben gewerkt, ziet ze kansen voor iets nieuws. Een eenvoudig verkoopbord in de tuin? Nogal standaard. Na afloop het glas heffen met elkaar? Moet kunnen. En dus werd het hoog tijd voor de volgende stap: een eigen makelaarskantoor. De naam? MOOS Makelaardij, natuurlijk.

Een bezichtiging mág leuk zijn

MOOS Makelaardij is anders dan andere makelaarskantoren. En daar is Machteld trots op. Machteld is kundig, gedreven en houdt voet bij stuk. Linksom of rechtsom: samen met haar klanten gaat ze voor de beste resultaten. Naast die tomeloze werkdrift is er ook ruimte voor Brabantse gezelligheid. Sterker nog: volgens Machteld mag een bezichtiging leuk zijn. “Zo heb ik ooit geopperd om een marktkraam met warme chocolademelk neer te zetten in de tuin van een casco woning. Als het koud is en je weinig om handen hebt, moet je out of the box kunnen denken.” Machteld is van mening dat het juist in deze tijd belangrijk is om een stuk beleving toe te voegen. “Dat is ook de reden dat van elke woning hoogwaardige foto’s en goede video’s worden gemaakt. Juist daar liggen nu veel kansen.

Wie kiest voor MOOS Makelaardij, krijgt de volledige aandacht. Machteld is ook buiten kantooruren bereikbaar voor haar klanten. “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er volledig voor. Bij mij is het heel simpel: what you see is what you get.”

Benieuwd naar wat Machteld voor jou kan betekenen? Bel, app of mail gerust.  

No nonsense communicatie en je mag altijd appen

Een fijne samenwerking valt of staat met goede communicatie. Het liefst met no nonsense communicatie. Het verkopen, kopen en verhuren van een woning is een spannende tijd. MOOS Makelaardij snapt dat. Heb jij vragen in de avonduren of in het weekend? Ook dan kun je gewoon een appje sturen!


Neem contact met me op

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews