Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst

Heb je al gehoord van de recente veranderingen in de hypotheekregels? Laat me je meteen het belangrijkste nieuws vertellen: vanaf volgend jaar kun je aanzienlijk meer hypotheek krijgen als je kiest voor een energiezuinig huis. Het verschil kan oplopen tot maar liefst 50.000 euro extra! En dat is nog niet alles. Alleenstaanden en oud-studenten krijgen ook goed nieuws, met meer leenruimte om hun huisdromen waar te maken. Laten we in deze blog dieper ingaan op deze ontwikkelingen en ontdekken hoe jij hiervan kunt profiteren.

Lees verder

Als makelaar begrijp ik als geen ander hoe lastig het kan zijn voor starters om een woning te kopen. De hoge vraagprijzen, strengere leennormen, studieschulden en de flexibilisering van de arbeidsmarkt hebben ervoor gezorgd dat starters op achterstand staan. Gelukkig zijn er op de markt verschillende oplossingen beschikbaar die speciaal zijn ontworpen om starters te ondersteunen bij de aankoop van een woning. Helaas worden deze oplossingen maar weinig gebruikt en lijkt het alsof het wiel telkens opnieuw wordt uitgevonden.

Lees verder

Het kopen van een huis kan een van de grootste beslissingen zijn die je in je leven moet nemen. Het kan een hele leuke/spannende, maar ook stressvolle tijd zijn. Het proces kan leiden tot uitdagingen die je misschien niet had verwacht. In deze blogpost bespreek ik enkele van deze uitdagingen en geef ik tips over hoe je hiermee om kunt gaan.

Lees verder

Waar je op moet letten bij de verkoop van je woning, je woning financieren, de nieuwe regels van 2021, aandachtspunten bij bezichtigingen; onze blog staat al vol met interessante, inhoudelijke artikelen. Maar wie is eigenlijk die dame achter MOOS?
Carlijn, die mij helpt bij de ontwikkeling van content, voelde mij aan de tand.

Lees verder

Je hebt jouw droomhuis gevonden, de vraagprijs valt binnen jouw budget, deze woning moet je hebben! Maar soms moet je de roze bril even afzetten en realistisch naar de situatie kijken. Er komt namelijk ongeveer 6% aan aankoopkosten bij bovenop de koopsom en zijn verdeeld over 8 posten, sommige staan vast en anderen zijn variabel. Dit zijn allemaal kosten die je niet mee kunt financieren in je hypotheek en die je dus zelf moet betalen.

Hoe dat precies zit? In deze blog leg ik het je uit. 

Lees verder

Wanneer je een woning gaat bezichtigen, kan het zo zijn dat je enerzijds verblind wordt door de overweldigende eerste indrukken, of anderzijds je de druk voelt door de aanwezigheid van anderen (een makelaar of andere potentiële kopers). Hierdoor loop je wellicht veel te snel door de woning en vergeet je om écht goed te kijken. Een huis is geen paar nieuwe schoenen: het kopen van een (nieuwe) woning is een belangrijke beslissing, dus waarom niet het maximale uit je bezichtiging halen?

Juist dít is het moment om erachter te komen of dit de juiste plek voor je is en geeft je de kans om eventuele uitdagingen goed te bekijken.

In deze blog heb ik enkele tips voor je op een rij gezet om je te helpen het meest uit je bezichtigingen te halen.

Lees verder

Je hebt je droomhuis gevonden en deze past ook nog eens binnen jouw budget. Na de bezichtiging (en eventueel bouwkundige keuring) weet je het zeker, je ziet jezelf hier al helemaal wonen….en nu?

In deze blog vertel ik je meer over welke vormen van bieden er zijn en hoe je een zo aantrekkelijk mogelijk en doordacht bod uit kunt brengen.

Lees verder

Het bod op de woning is geaccepteerd, de koopovereenkomst is getekend, de bedenktijd is voorbij en de financiering is geregeld; het is tijd voor de eigendomsoverdracht van de woning.

Er zijn verschillende termen die gebruikt worden voor deze eigendomsoverdracht, zoals het transport, het passeren en de overdracht. Allemaal komt het op hetzelfde neer; de woning wisselt van eigenaar.

Maar wat komt daar allemaal bij kijken? In deze blog leg ik het je uit.

Lees verder

De huidige huizenmarkt kenmerkt zich nog steeds door veel vraag en weinig aanbod, ook wel een verkopersmarkt genoemd. Mocht je overwegen jouw woning te verkopen dan is dit het moment. Maar waar moet je allemaal aan denken in de eerste fase van een woning verkopen?

Wist je bijvoorbeeld dat de meeste woningen worden verkocht tussen april en september?

In deze blog leg ik je aan de hand van 5 stappen uit waar je allemaal aan moet denken en ben je voorbereid op wat je allemaal te wachten staat.

Lees verder

Het is zover, je hebt besloten dat je jouw woning wil gaan verkopen en dat je een makelaar in de arm neemt. Maar hoe kies je een makelaar die bij jou past? 

Lees verder

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews