Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst
Onze tevreden klanten aan het woord:

"een absolute aanrader bij de koop of verkoop van je huis in Heeze of omgeving!"

Zeer goede ervaring in de verkoop van het huis van onze ouders. Machteld stond altijd voor ons klaar, zelfs in hoogzwangere toestand.. Betrouwbaar en prettig om mee samen te werken, snel en alert.. een absolute aanrader bij de koop of verkoop van je huis in Heeze of omgeving!

Maarten, Heeze

"Ze maakte de verkoop van ons huis een feestje!"

Machteld schakelt super snel, heeft handige tips en kent de woningmarkt erg goed. Ze weet waar ze het over heeft én is betrouwbaar.
Ze maakte de verkoop van ons huis een feestje! Ik kan iedereen Moos makelaardij van harte aanbevelen!

Imke & Roy, Heeze

"Erg realistisch en down to earth"

Vanaf het eerste moment had ik al het gevoel dat Machteld goede kennis had van de locale markt. Zij gaf goed advies en heeft het proces goed begeleid; de bezichtigingen, het contact en de onderhandeling. Erg realistisch en down to earth. Ik beveel haar van harte aan.

Sona, Heeze

"Goede communicatie en hielp ons erg goed door het gehele proces"

Erg prettige samenwerken gehad met Moos Makelaardij. Goede communicatie en hielp ons erg goed door het gehele proces.

Luc & Eva, Heeze

"Wij hebben erg veel steun aan gehad. Wij konden haar altijd bellen en alles vragen"

Alles ging goed. Zij was geduldig en erg hulpvaardig. Wij hebben erg veel steun aan gehad. Wij konden haar altijd bellen en alles vragen.

Kees & Mara, Heeze

"Zij was een echte steun en toeverlaat tijdens de verkoop van mijn huis"

Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden op de manier waarop we begeleid zijn door Moos Makelaardij. Zij was een echte steun en toeverlaat tijdens de verkoop van mijn huis.

Peter & Marion, Heeze

"Machteld is een echte professional die je niet alleen hoort, maar ze luistert naar je"

Machteld is een echte professional die je niet alleen hoort, maar ze luistert naar je en ze levert antwoord op elke vraag van je. Met hulp van MOOS Makelaardij gaat het hele verkoopproces soepel! 

Wojciech & Beata, Sterksel

"Wij raden Machteld bij iedereen aan!"

Machteld was heel het traject perfect bereikbaar om bij vragen hulp te bieden, zowel overdag als in de avond. Verder hielp ze bij de overige randzaken waar wij hulp bij konden houden, zoals de taxatie, keuring etc. De momenten dat wij aanwezig waren in de woning stond ze er ook altijd fijn voor open om zelf ook aanwezig te zijn om ons te ondersteunen. Wij zijn blij dat we gebruik hebben gemaakt van de service van Machteld en raden haar bij iedereen aan!

Anoek & Tim, Eindhoven

"Neemt veel werk uit handen zonder daar extra kosten voor te rekenen"

Vlot contact niet te stijf maar wel resultaat gericht. Neemt veel werk uit handen zonder daar extra kosten voor te rekenen. Je merkt dat deze makelaar er voor jou is en jij niet voor hun dat is schaars in deze tijd. Al met al is Moos zeer aan te bevelen.

Lisa & Lucas, Eindhoven

"We managed to buy a house as soon as we hired MOOS Makelaardij"

MOOS Makelaardij is friendly and flexible service. We managed to buy a house as soon as we hired MOOS Makelaardij. Therefore we recommend MOOS Makelaardij.

Tharindu, Veghel

"Er is tijdens het verkoopproces veel aandacht voor wat voor ons past/het beste voelt"

Het verkopen van je huis doe je niet zo vaak. Erg prettig om dan bijgestaan te worden door MOOS Makelaardij. Bij elke stap zijn de verschillende opties met ons doorgesproken. MOOS geeft deskundig advies en laat de regie bij ons liggen. Er is tijdens het verkoopproces veel aandacht voor wat voor ons past/het beste voelt. MOOS reageert snel, is altijd duidelijk en vriendelijk en, onder andere door haar humor, erg prettig in de omgang!

Suzan & Olaf, Heeze

"Wat heerlijk een nieuwe wind in het dorp en daar buiten"

Wat heerlijk een nieuwe wind in het dorp en daar buiten, onafhankelijk en deskundig was waar wij naar op zoek waren dat is erg goed gelukt. Mee denken en mogelijk maken wat wij verwachten. Doet beter dan verwacht. Dat is zeker wat we ervaren hebben. Een echte aanrader.

Ruth & Cees, Heeze

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews