Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst
Onze tevreden klanten aan het woord:

"Excellent service overall!"

She is an excellent agent and she does her best in giving you the right advice and doing the best thing for the house. She is extremely friendly, and is very open to new ideas from the client side. Excellent service overall!

Sarah & Ekhtiar, Eindhoven

"Omdat ze net even anders werkt en veel gebruik maakt van social media"

Heel prettig in contact, goed benaderbaar en geduldig. Omdat ze net even anders werkt en veel gebruik maakt van social media vind ik Machteld een hele goede, moderne en vriendelijke makelaar. Houdt goed contact en denkt met je mee!!

Elise, Geldrop

"Moos makelaardij is kundig en enthousiast"

Moos makelaardij is kundig en enthousiast. Machteld heeft mijn huis naar tevredenheid verkocht. De bezichtigingen heeft ze heel goed verzorgd met een presentje voor alle kijkers.

Marlies, Geldrop

"Machteld begrijpt ook de emoties rondom de verkoop van een eigen woning"

Via onze hypotheekadviseur bij deze fijne makelaar terecht gekomen voor de verkoop van ons huis. We zochten een eerlijk, open en enthousiaste makelaar en dat kregen we! Machteld is enorm betrokken, een perfectionist, schuwt niet om de puntjes op de i te zetten en altijd beschikbaar voor vragen. Ze belde ons op haar vrije dag in het weekend, omdat ze zo enthousiast en blij voor ons was over een binnen gekomen bod. Machteld begrijpt ook de emoties rondom de verkoop van een eigen woning. Ze is steunend bij de spannende stappen en haalt moeiteloos de angel eruit. Ze maakt van de verkoop bijna een feestje! Bovendien kregen we ook van de koper terug dat ze de bezichtiging en communicatie zo prettig had gevonden. Op alle vlakken een uitblinker én een frisse wind met mooi tegengeluid in de door andere (in mijn ogen minder prettige) makelaars gedomineerde regio Heeze/Leende. Dikke aanrader!

Kim & Roy, Sterksel

"Je merkt echt dat Machteld door gaat totdat je100% tevreden bent"

Ik ben super blij met de hulp van MOOS bij de zoektocht naar een appartement en de het hele traject van de aankoop. Je merkt echt dat Machteld door gaat totdat je100% tevreden bent, ze neemt de tijd voor je en er is niets waarop ze zegt: daar kan ik niet bij helpen, dat mag je zelf uitzoeken. Dus een echte aanrader!

Rick, Eindhoven

"Wil je snel 'moven'? Kies dan voor Moos!"

Machteld is super betrokken, geeft alle aandacht en goed advies, denkt mee, reageert snel en persoonlijk, is oprecht enthousiast, zorgt voor perfecte foto's en regelt iets bijzonders bij de ontvangst van de kijkers. Heel fijn te merken dat je niet nummer zoveel bent en niet routinematig wordt 'afgehandeld', zoals bij grotere kantoren. Heel verfrissend.
Ik kwam bij de verkoop van ons appartement bij haar uit, omdat ik haar eerder over een huis dat ze in de verkoop had, telefonisch vragen had gesteld en ze daarbij geïnteresseerd naar me luisterde, eerlijke antwoorden en advies gaf en vooral ook de tijd voor me nam, terwijl ik nog niet eens klant was en het huis bovendien al verkocht bleek. Reden om later klant te worden toen dat zo uitkwam. Geen seconde spijt gehad van haar snelle, persoonlijke en professionele werkwijze. Ons appartement werd in 2 weken verkocht voor een prachtig prijs, mede dankzij haar goede verkooptechnieken en fijne wijze van communiceren. Wil je snel 'moven'? Kies dan voor Moos!

Margriet, Eindhoven

"Altijd eerlijk advies"

Machteld heeft ons van A tot Z bijgestaan bij de zoektocht en aankoop van ons nieuwe huis. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en gaf altijd eerlijk advies. Hierdoor was alles snel geregeld.

Kik & Bram, Eindhoven

"Super ervaring!"

Super ervaring! Wij kochten ons eerste huis en mede dankzij Machteld is het proces vlekkeloos verlopen. Altijd goed bereikbaar, snelle reactie en geïnteresseerd. Kunnen niet anders dan van harte aanbevelen.

Danique & Charlie, Eindhoven

"Zeker aan te raden!"

Goede begeleiding bij de aankoop van mijn appartement, en altijd bereikbaar voor vragen. Zeker aan te raden!

Jip, Eindhoven

“Het gehele proces in Machteld betrokken en altijd bereikbaar”

Door snel en doortastend handelen van Machteld hebben wij ons droomhuis binnen 2 maanden kunnen kopen.
Het gehele proces (van het bezichtigen van woningen tot het tekenen van de koopakte) is Machteld betrokken en altijd bereikbaar voor vragen en advies. Wij raden Moos Makelaardij zeker aan!

Fleur & Gijs, Mierlo

“Warm en persoonlijk”

“Machteld verstaat haar vak en heeft ons op warme en persoonlijke wijze geholpen bij het verkopen van ons huis. De communicatie was vlot en helder. Binnen twee weken was ons huis verkocht én kochten we ons nieuwe huis.”

Fleur & Gijs, Mierlo

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews