Pssst…
Wil jij de eerste zijn?
#followersfirst

Duurzaamheid: De sleutel tot een grotere hypotheek

Groot nieuws in hypotheekland! Vanaf volgend jaar opent het energielabel van je toekomstige woning niet alleen de deur naar lagere energiekosten, maar ook naar een grotere hypotheek. Als je je zinnen hebt gezet op een energiezuinig huis met het felbegeerde A++++ label én een energieprestatiegarantie voor tien jaar, kun je zelfs tot wel 50.000 euro extra hypotheek krijgen. Dat betekent extra financiële speelruimte om je droomhuis werkelijkheid te laten worden.

Alleenstaanden en oud-studenten: Meer ruimte voor jullie dromen

Alle alleenstaanden, verenigt u! Goed nieuws, want ondanks dat het vinden van een betaalbaar huis nog steeds een uitdaging kan zijn, krijgen alleenstaanden met een inkomen van minstens 28.000 euro volgend jaar de kans om 16.000 euro extra te lenen. En laten we de oud-studenten niet vergeten; zij worden beloond voor hun harde werk en toewijding. Het kabinet kijkt niet langer alleen naar de oorspronkelijke studieschuld, maar houdt rekening met tussentijdse aflossingen. Dus, hoe meer je aflost, hoe meer je kunt lenen. Dat klinkt als een eerlijke beloning voor je inspanningen, toch?

Tips van de makelaar: Dromen, plannen en genieten van je nieuwe avontuur!

Graag deel ik wat tips om het meeste uit deze nieuwe hypotheekregels te halen:

  1. Droom groots: Met die extra hypotheekruimte kun je nu misschien wel dat ene droomhuis veroorloven waar je altijd al van hebt gedroomd.
  2. Denk groen: Ga voor een energiezuinig huis. Niet alleen omdat het je meer hypotheekruimte oplevert, maar ook omdat het goed is voor het milieu en je portemonnee.
  3. Stel een budget op: Wees realistisch over wat je kunt lenen en comfortabel kunt terugbetalen. Een goed budget is de beste metgezel voor een huizenkoper.
  4. Blijf op de hoogte: De huizenmarkt en hypotheekregels veranderen voortdurend. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en pas je plannen daarop aan.

Ben je klaar voor dit nieuwe avontuur? Laten we samen jouw droomhuis vinden!

Maak nu een vrijblijvende afspraak

*
*

Liever niet bellen? Vul dan het contactformulier in.

Onze tevreden klanten aan het woord:
Klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9,7

stars
Lees al onze reviews